Over ons

OVER WILRAMA

Wilrama Grindkorreltapijt heeft ruim 32 jaar ervaring in het grindkorreltapijt en smeert graag een vloer voor u in het grind of in het marmer of een troffel vloer. Daarnaast hebben wij ook 23 jaar ervaring in het aanleggen en aansluiten van vloerverwarmingen! Overal is een siergrindvloer van Wilrama toe te passen. Er zijn diverse mogelijkheden in vormen, ontwerpen en kleuren. Zo kan uw bedrijfslogo op kantoor of een stripfiguur in de kinderkamer gelegd worden. Dit zijn slechts voorbeelden van eindeloze creaties die mogelijk zijn bij Wilrama.

Een siergrindvloer (ook wel kunstharsvloer of grindtapijt genoemd) bestaat uit duizenden, miljoenen kleine steentjes die samengebonden worden in een epoxyhars. Siergrind is verkrijgbaar in diverse kleuren en het wordt naadloos gelegd in de kleur die u wilt. Bovendien is siergrind onderhoudsvriendelijk en zeer slijtvast. Een grindtapijt is een decoratieve vloerafwerking.

De specialisten van Wilrama Grindkorreltapijt zijn speciaal opgeleid voor het leggen van siergrindvloeren en hebben jarenlange ervaring. Als u gaat voor warmte, comfort, een vloer waar u geen omkijken naar heeft en die bovendien perfect wordt gelegd, dan gaat u naar Wilrama. Wij hebben een uitstekende kwaliteits-prijs verhouding waarbij het persoonlijke contact en een uitstekende service steeds voorop blijven staan.